De Budget Scan helpt u om om snel inzicht te krijgen in uw uitgavenpatroon en bespaartips te ontvangen.

Mist u het overzicht in uw financiën?

Wilt u dat er even iemand meekijkt naar uw bestedingspatroon? Dan kan de scan uitkomst bieden. Deze is speciaal voor personen die zelfstandig hun eigen geldzaken regelen, geen tot weinig schulden hebben, geen bewindvoeringstraject of budgetcoaching wensen, maar wel even hulp willen. Dan is de budgetscan er voor u. (BUDGETCOACH.NL)

Alfa Bewind budget-scan helpt u groeien
Alfa Bewind budget-scan helpt u groeien

Hoe werkt de budget-scan

Aan de hand van uw inkomsten en uitgavenpatroon maken we een persoonlijke analyse zodat u overzicht krijgt van uw financiële situatie én een advies hoe u kunt besparen. Vooraf vindt er een telefonische intake plaats. Daarna gaan wij voor u aan de slag om het onderzoek te doen. Binnen 5 werkdagen heeft u uw persoonlijke begroting + tips binnen..

Dit is wat wij van u nodig hebben

Uw inkomsten- en uitgavenoverzicht van de afgelopen 3 maanden. Wij zullen hier uiteraard uiterst zorgvuldig mee omgaan, privé gegevens worden afgeschermd.

Het kost u een half uurtje van uw tijd voor een telefonische intake. Wanneer u zich aanmeldt voor een Budget Scan kunt u aangeven wanneer en hoe u bereikbaar bent en tijdens de intake vragen wij om een aantal gegevens ter verduidelijking van uw situatie.

U krijgt

  1. overzicht in uw financiën, in de vorm van een gemiddelde maandbegroting
  2. bespaartips voor uw persoonlijke situatie
  3. eventuele doorverwijzing naar inkomensvoorzieningen
  4. advies voor eventuele verdere hulp voor – budgetcoaching – bewindvoering of mentorschap.
  5. De Budget Scan is ook geschikt als overzicht om voor te leggen aan eventuele schuldeisers: hiermee heeft u een goede verantwoording voor een betalingsvoorstel.

Neem nu contact op